Sık Kullanılanlara Ekle 

 

http://eseslibalikcilar.high-forums.com/index.htm
sayın üyeler her girişinizde mümkünse alttaki linlere tıklayınız....teşekkürler

 

Site Ekle

 

Sunucu - Link Ekle - Sevgi Shop


Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Merhabalar
Salı Şub. 26, 2013 4:32 am tarafından mb58

» tanışalım....
Ptsi Kas. 01, 2010 9:20 am tarafından musty155

» Sarıyar organizasyonu (25 Eylül 2009)
Ptsi Kas. 01, 2010 3:41 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Merhaba arkadaşlar
Ptsi Kas. 01, 2010 3:33 am tarafından Mustafa DİNÇ

» Kızılcaören Sazan avı 10-11 Temmuz
Ptsi Kas. 01, 2010 3:31 am tarafından Mustafa DİNÇ

» AV DÖNÜŞÜ BİLGİ VE FOTOĞRAFLARINIZI PAYLAŞABİLECEĞİNİZ ALAN
Salı Ağus. 03, 2010 6:36 am tarafından zirose26

» eskişehirdeki avlakların son durumu
Paz Mart 08, 2009 3:40 am tarafından poze74

» Eskişehirspor-Gaziantepspor:1-1
C.tesi Ocak 24, 2009 9:38 am tarafından eses1965

» Şimdi destek zamanı
C.tesi Ocak 24, 2009 2:56 am tarafından eses1965








HAMSİ TAVA

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

HAMSİ TAVA

Mesaj  melih26 Bir Perş. Tem. 17, 2008 5:43 am

MALZEMELER:
• 1 kg hamsi
• ½ çay bardağı sıvıyağ
• Mısır unu
• Tuz
• Karabiber

HAZIRLANIŞI:
Hamsileri ayıkladıktan sonra güzelce yıkayın. Mısır ununu tuz ve karabiberle karıştırın. Suları iyice süzdükten sonra hamsileri alarak mısır ununa batırın. Tavaya yağ koyun ve mısır ununa batırdığınız hamsileri kuyrukları tavanın ortasına bakacak şekilde daire olarak dizin. Orta ateşte 6-7 dakika kadar kızarttıktan sonra bir tabak yardımıyla çevirip diğer yüzlerini de kızartın ve servis yapın.

avatar
melih26
prof.dr
prof.dr

Mesaj Sayısı : 52
Kayıt tarihi : 16/07/08
Yaş : 22

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz